Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Rens dit tøj hos din skrædder på Frederiksberg


Hvis du har et stykke tøj, som har en tydelig plet fra mad eller olie eller andet støv og snavs - Og ikke kan fjerne det selv - Så har vi et forslag, der kan redde tøjet tilbage.

Dit tøj bliver ikke sendt til store renserier, hvor de er en ud af mange, risikerer at blive ødelagt eller leveret for sent (hvis ikke aldrig).

Alt dit tøj (silkeskjorter, læderjakker, jakkesæt m.fl.) bliver behandlet og renset med miljø-og allergivenlige produkter og klar til afhentning hos skrædderen med bøjle og plastikomslag for at undgå urenheder. Der er hverken online tilmeldinger eller bestillinger - kun 1-til-1 service, hvor vi renser tøjet så godt som muligt.

Sådan arbejder vi:

Tag dit tøj og idé med til skrædderen

Er det en olieplet eller andet støv og snavs? Kom med det til vores skrædderi i Frederiksberg.Skrædderen sender tøjet til rens.

Alt dit tøj (silkeskjorter, læderjakker, jakkesæt m.fl.) bliver renset med miljøvenlige produkter (uden kemikalier), leveret med bøjle og plastikomslag for at undgå urenheder.
Du får en SMS, når ordren er klar, og betaler ved kassen. 

Vi vil ringe eller sende dig en SMS, når din ordre er klar. Alternativt kan du også bare komme efter den tid, du har aftalt den skulle være klar.


Priser på tøjrens


Jakkesæt / habitter

Habit og Bukser | 200 kr

Tilbud på skjorterens

10 stk skjorter | 199 krAndet

Nederdel | 80 kr

Benklæde (Bukser) | 80 kr

Frakke/jakke | 250 kr

Besøg og spørg skræddermester om:

Gardiner

Kilorens

Ruskind

Hvad siger tidligere kunder?

⭐⭐⭐⭐⭐


"Enormt god service! Der er intet, der er for svært eller udfordrende Jeg er kommet med tøj, som jeg aldrig troede skulle se lyset igen. Det hele bliver grebet og udført med det samme. Tak! "


Emma Klöcker-Gatzwiller 

⭐⭐⭐⭐⭐


”Virkelig flot og god service. Min jakke ser ud som ny, så nu kan jeg bruge den i mange år endnu."


Nikolaj Lisberg Hansen⭐⭐⭐⭐⭐


”Yder professionelt. Anbefaler klart Skrædder Birol”


Sameer Hasan Mahmood

⭐⭐⭐⭐⭐


Jeg kan på det varmeste anbefale Birol. Venlig betjening og vigtigst.....et meget professionelt stykke arbejde.


Bettina Balleby

Nogle af de tøjmærker vi syr og renser på daglig basis:

Du betaler kun for resultater

I over 30 år har skrædderen overholdt alt det, kunden har aftalt med ham. Og de har været glade for resultaterne. Får du dit tøj repareret/skræddersyet hos os, så tag det med hjem, prøv det i 7 dage.

Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med resultatet, vil vi gøre vores bedste, indtil du bliver. Ellers tilbyder vi en tilfredshedgaranti - både på rens og skrædderservice - hvor du får alle dine penge tilbage (plus erstatning af tøjet, hvis det skulle ske).

Jeg vil ikke have, at et par hundrede kroner står i vejen mellem dig, og de resultater du ønskede fra starten af. Derfor bærer jeg alle risici på mine skuldre. Dit tøj er i sikre, erfarne hænder."Der er ingen grund til at at smide ud, hvis man kan spare verdens og egne resurser på 

at få repareret tøj og ting . Det er baggrunden for Skrædder Birol"


LILLI HENRIKSEN, VESTERBRO BLADET

Gør indtryk med dit tøj og stil - Skrædder Birol har din ryg

Du har jo kun én chance for at gøre et godt første indtryk. Tag dit tøj med til vores lille skrædderi på Frederiksberg eller klik på knappen nedenunder for at tale med skrædderen om det, du har i tankerne.