Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Han har syet siden han var 13

Så intet er svært at fikse!

Da Birol var 13 år gammel blev han fascinereret af hans skræddermester i Istanbuls lange bazar. Så da han kom til Danmark i '97, satte Skrædder Birol sig bag symaskinen på Høje-Taastrup Boulevard.

I dag driver han sit eget lille skrædderi på Frederiksberg, hvor han har besøgende af alle slags. Alt fra SAS-piloter til Instagram-modeller.


Trænger tøjet til et fiks?

Du behøver ikke at smide din gode taske eller jakke ud, bare fordi syningen er gået op eller lynlåsen ikke virker. Eller hive pungen op for at erstatte den med en ny.


Ekspres Skrædder™ : 

⏱ Din ordre kan blive syet, strøget og gjort klar inden for 1-3 timer, hvis fx rejsen, festen eller brylluppet haster. Klik her for at ringe til Ekspres Skrædder København for at tale om dit projekt og pris, før vi går i gang. Hvis det ikke haster, så klik på knappen nedenfor.


Se Skrædder Priser

Tøjrens - Ren som ny.

Hvis jakkesættet eller frakken skal skinne som ny igen, så kom med det til tørrens - levering inden for 24-48 timer, effektivt og miljøvenligt. Skjorterens, jakkesæt, habitter medfølger.


Se Tøjrens Priser

Hvad siger tidligere kunder?

⭐⭐⭐⭐⭐


"Enormt god service! Der er intet, der er for svært eller udfordrende at fikse. Jeg er kommet med hullede og trævlede beklædningsgenstande, som jeg aldrig troede skulle se lyset igen. Ligesom jeg er kommet med sjove idéer til omsyninger af tøj, som med det samme bliver grebet og udført. Tak! "


Emma Klöcker-Gatzwiller 

⭐⭐⭐⭐⭐


”Virkelig flot håndværk og god service. Min jakke ser ud som ny, så nu kan jeg bruge den i mange år endnu."


Nikolaj Lisberg Hansen⭐⭐⭐⭐⭐


”Jeg havde en jakke der var ødelagt. Ejeren fiksede den på ingen tid. Yder professionelt. Anbefaler klart Skrædder Birol”


Sameer Hasan Mahmood

⭐⭐⭐⭐⭐


Jeg kan på det varmeste anbefale Skrædder Birol. Venlig betjening og vigtigst.....et meget professionelt stykke skrædderarbejde. Fik lagt ærmerne op på min nye skind blazer og resultatet er så flot.


Bettina Balleby

Nogle af de tøjmærker vi syr og renser på daglig basis:

Du betaler kun for resultater

I over 30 år har skrædderen overholdt alt det, kunden har aftalt med ham. Og de har været glade for resultaterne. Får du dit tøj repareret/skræddersyet hos os, så tag det med hjem, prøv det i 7 dage.

Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med resultatet, vil vi gøre vores bedste, indtil du bliver. Ellers tilbyder vi en tilfredshedgaranti - både på rens og skrædderservice - hvor du får alle dine penge tilbage (plus erstatning af tøjet, hvis det skulle ske).

Jeg vil ikke have, at et par hundrede kroner står i vejen mellem dig, og de resultater du ønskede fra starten af. Derfor bærer jeg alle risici på mine skuldre. Dit tøj er i sikre, erfarne hænder."Der er ingen grund til at at smide ud, hvis man kan spare verdens og egne resurser på 

at få repareret tøj og ting . Det er baggrunden for Skrædder Birol"


LILLI HENRIKSEN, VESTERBRO BLADET

Gør indtryk med dit tøj og stil - Skrædder Birol har din ryg

Du har jo kun én chance for at gøre et godt første indtryk. Tag dit tøj med til vores lille skrædderi på Frederiksberg eller klik på knappen nedenunder for at tale med skrædderen om det, du har i tankerne.