Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

SKRÆDDER BIROL HAR BL.A. ARBEJDET MED FØLGENDE BRANDS OG BUTIKSKÆDER

Erhverv

Erhvervsskrædder med 30 års erfaring

Om du er en tøjkæde med mange afdelinger rundt omkring i landet eller den nyopstartede lokale tøjbutik eller webshop... Skrædder Birol har arbejdet med alle slags virksomheder. Det gælder omformning af tøj til syning fra bunden af til syning af etiketter med ens eget logo på. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan samarbejde.

Sådan arbejder vi:

I tager måling i butikken

Jeres kassemedarbejder vil hurtigt blive oplært i, hvordan man tager måling for jeres kunder. I få udleveret sedler, hvor I kan notere målingerne, samt en prisliste.

Skrædderen går i gang.

Vi afhenter jeres tøj hver dag, og overlader resten til skræddermesteren. Han har 30 år bag ryggen , og han er hurtig, hvis du beder ham om det.


Du får en SMS, når ordren er klar.

I får en automatisk SMS, når ordren er klar eller vi kan levere det til dig. I får også tilsendt en faktura, som I kan betale efter opgaverne er fuldført.

SKRÆDDER BIROL HAR HJULPET TUSINDVIS AF KUNDER

Hvad siger tidligere kunder?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Enormt god service! Der er intet, der er for svært eller udfordrende at fikse. Jeg er kommet med hullede og trævlede beklædningsgenstande, som jeg aldrig troede skulle se lyset igen. Ligesom jeg er kommet med sjove idéer til omsyninger af tøj, som med det samme bliver grebet og udført. Tak! "

– Emma Klöcker-Gatzwiller

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Virkelig flot håndværk og god service. Min jakke ser ud som ny, så nu kan jeg bruge den i mange år endnu."– Nikolaj Lisberg Hansen


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Jeg havde en jakke der var ødelagt. Ejeren fiksede den på ingen tid. Yder professionelt. Anbefaler klart Skrædder Birol”– Sameer Hasan Mahmood


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jeg kan på det varmeste anbefale Skrædder Birol. Venlig betjening og vigtigst - Et meget professionelt stykke skrædderarbejde. Fik lagt ærmerne op på min nye skind blazer og resultatet er så flot.


– Bettina Balleby

VI HAR ARBEJDET EMD ALLE SLAGS MATERIALER OG MÆRKEVARER

Nogle af de tøjmærker vi syr og renser på daglig basis

Luksuriøse mærkevarer, low-end mærkevarer... Vær ikke bange for størrelsen skrumper eller vi river en knap af, når dit tøj ligger i vores systue. 

Vi har arbejdet med tusindvis af kunder, der er kommet med designertøj, der er endt med at se ud som ny efter besøget. 

mærkevarer

Du betaler kun for resultater

I over 30 år har skrædderen overholdt alt det, kunden har aftalt med ham. Og de har været glade for resultaterne. Får du dit tøj repareret/skræddersyet hos os, så tag det med hjem, prøv det i 7 dage.

Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med resultatet, vil vi gøre vores bedste, indtil du bliver. Ellers tilbyder vi en tilfredshedgaranti - både på rens og skrædderservice - hvor du får alle dine penge tilbage (plus erstatning af tøjet, hvis det skulle ske).

Jeg vil ikke have, at et par hundrede kroner står i vejen mellem dig, og de resultater du ønskede fra starten af. Derfor bærer jeg alle risici på mine skuldre. Dit tøj er i sikre, erfarne hænder."Der er ingen grund til at at smide ud, hvis man kan spare verdens og egne resurser på 

at få repareret tøj og ting . Det er baggrunden for Skrædder Birol"


LILLI HENRIKSEN, VESTERBRO BLADET

Få en samarbejdspartner, der øger jeres kundetilfredshed

At tilbyde ekstra service i form af skrædderservice er en effektiv måde at gøre jeres kunder tilfreds, når de køber et stykke tøj hos jer. Det gør det mere personligt, og gør, at kunden vil vende tilbage til jer pga. en god serviceoplevelse. Skrædder Birol vil være en samarbejdspartner for livet, hvor alle parter bliver tilfredse. 

KONTAKT OS I DAG
Skrædder birol

Skrædder Birol har syet siden han var 13 år gammel. Så intet er svært at fikse.

Info:

H.C. Ørsteds Vej 8

1879 Frederiksberg C

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 71 72 25 25