Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Frederiksbergs pålidelige systue og renseri

Da Birol var 13 år gammel blev han fascinereret af hans skræddermester i Istanbuls lange bazar. Så da han kom til Danmark i '97, satte Skrædder Birol sig bag symaskinen på Høje-Taastrup Boulevard.

I dag driver han sit eget lille skrædderi og renseri på Frederiksberg, hvor han har besøgende af alle slags. Alt fra SAS-piloter til Instagram-modeller.

Skrædderservice

Trænger tøjet til et fiks?

Du behøver ikke at smide din gode taske eller jakke ud, bare fordi syningen er gået op eller lynlåsen ikke virker. Eller hive pungen op for at erstatte den med en ny.

Ekspres Skrædder™ : ⏱ Din ordre kan blive syet, strøget og gjort klar inden for 1-3 timer, hvis fx rejsen, festen eller brylluppet haster.

Se Skrædder Priser

Tøjrens

Hurtigt, miljøvenligt og effektivt.

Hvis jakkesættet eller frakken skal skinne som ny igen, så kom med det til tørrens - levering inden for 24-48 timer, effektivt og miljøvenligt. Skjorterens, jakkesæt, habitter medfølger.

Se Tøjrens Priser

Hvad siger tidligere kunder?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


"Enormt god service! Der er intet, der er for svært eller udfordrende at fikse. Jeg er kommet med hullede og trævlede beklædningsgenstande, som jeg aldrig troede skulle se lyset igen. Ligesom jeg er kommet med sjove idéer til omsyninger af tøj, som med det samme bliver grebet og udført. Tak! "


Emma Klöcker-Gatzwiller 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


”Virkelig flot håndværk og god service. Min jakke ser ud som ny, så nu kan jeg bruge den i mange år endnu."Nikolaj Lisberg Hansen


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


”Jeg havde en jakke der var ødelagt. Ejeren fiksede den på ingen tid. Yder professionelt. Anbefaler klart Skrædder Birol”Sameer Hasan Mahmood

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


Jeg kan på det varmeste anbefale Skrædder Birol. Venlig betjening og vigtigst.....et meget professionelt stykke skrædderarbejde. Fik lagt ærmerne op på min nye skind blazer og resultatet er så flot.


Bettina Balleby

Nogle af de tøjmærker vi syr og renser på daglig basis:

 • Adresse

 • H.C. Ørsteds Vej 8

  1879 Frederiksberg


 • Kontakt

 • Åbningstider

 • Mandag - Fredag : 10.00-18.00

  Lørdag: 10.00-14.00

  Søndag:LUKKET